Sponsoren en Donaties

Tot nu toe zijn we gesponsord door:  Het Dela goede doelen fonds, de Stichting Voorzorg Utrecht, de Stichting Levi Lassen, De Stichting Madurodam, het Innovatiefonds Zorgverzekeraars, de Stichting Kinderpostzegels Nederland en Monuta. Door bijdragen van sponsoren is continuering van de site en de activiteiten mogelijk.

Toch zal er meer geld nodig zijn om de site ook de komende jaren te behouden en om activiteiten en materialen te blijven ontwikkelen. Om door te kunnen gaan is elk bedrag welkom. Als onze sponsor kunt u de doelstellingen van het project in het algemeen of van een activiteit/product in het bijzonder steunen. Wilt u ons steunen? Neem dan contact op met redactie@troostvoortranen.nl. Donaties zijn ook welkom. Donaties kunnen gestort worden op rekening NL06ABNA0867862459 van De Jutters.

Notarieel schenken


Wilt u zonder dat het meer kost, kinderen en jongeren ondersteunen? Dat kan via de fiscaal aantrekkelijke notariële akte. De overheid voert een fiscaal beleid dat het schenken aan goede doelen
aanmoedigt. Voor een donatie aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)- zoals Troost voor Tranen van De Jutters - hebt u het recht op aftrek van belasting. Meer informatie vindt u in de folder notarieel schenken op de site van de Belastingdienst.

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten