6. Leven

Het laatste hoofdstuk in het Werkboek gaat over Leven. Dat is niet voor niets. Wij moeten weer verder gaan met leven. Dat is ook wat degenen die er niet meer zijn, zouden willen.

Daarom is het goed na te denken over wat het leven voor jou mooi maakt, wat belangrijk voor je is, waar je je zorgen over maakt, hoe jij je toekomst ziet en...wat je zou wensen als je een toverstaf had.

Jelle wil graag profvoetballer worden en Joy zou willen dat iedereen in de wereld het naar zijn zin heeft. Wat de andere kinderen en jongeren in het leven belangrijk vinden, kun je lezen in hun verhaal of in het boek zelf.

Nu jij
Wil jij ook laten weten wat voor jou belangrijk is in het leven? Het kan jou, maar ook anderen, weer op positieve gedachten brengen!

Hoe je dat kunt doen? 
Als eerste moet je hiervoor ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt dan kun je dat hier aanmaken. 
Kijk dan in het menu bij Jouw Inbreng of Voeg zelf iets toe. Kies daar de mogelijkheid hoe je je bijdrage wilt leveren. Bijvoorbeeld via een Verhaal, in een Gedicht of bijzondere Video. Geef een titel en zet bij de Omschrijving je (schuil)naam, je leeftijd, land van herkomst van je ouders en je geloof/religie. Daaronder kun je duidelijk maken wat voor jou belangrijk is in het leven en hoe je de toekomst ziet. Als je wilt voeg een mooie foto toe!
Belangrijk: zet bij het Kenmerk: Hoofdstuk 6
Vul als laatste, als je wilt, één van de Opties in (anoniem blijven bijvoorbeeld).

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten