5. Vragen van kinderen en jongeren

Kinderen die aan 'Kun je Internetten in de hemel?' hebben meegewerkt willen weten hoe  in verschillende religies en levensbeschouwingen gedacht wordt over leven en dood, waarom  bij Hindoes een koe heilig is, waarom beelden nodig zijn om te bidden, of God echt bestaat en hoe de wereld is ontstaan.

Jongeren hebben vragen over spiritualiteit en humanisme en willen graag weten wat er van hen verwacht wordt als ze op condoleancebezoek gaan bij de ouders van een Chinese vriendin. Leerlingen van het Edith Stein College in Den Haag gaan met elkaar in gesprek over hun opvattingen over Leven en Dood. Op de filmpjes op de site kun je daar naar kijken.

Nu jij
Ook jij kunt de vragen die je hebt toevoegen. Misschien heeft iemand een antwoord door ervaring of weet het gewoon. De redactie kan ze ook voorleggen aan deskundigen die aan de site zijn verbonden.

Hoe je dat kunt doen? 
Als eerste moet je hiervoor ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt dan kun je dat hier aanmaken. 
Kijk dan in het menu bij Jouw Inbreng of Voeg zelf iets toe. Kies daar de mogelijkheid hoe je je vraag wilt stellen. Geef een titel en zet bij de Omschrijving je (schuil)naam, je leeftijd, land van herkomst van je ouders en je geloof/religie. Daaronder kun je je vraag stellen en als je wilt voeg een mooie foto toe. 
Belangrijk: zet bij het Kenmerk: Hoofdstuk 5
Vul als laatste, als je wilt, één van de Opties in (anoniem blijven bijvoorbeeld).

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten