Disclaimer

De redactie van Troost voor Tranen is verantwoordelijk voor deze site. Toch blijf je als bezoeker ook zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt.
De helpdeskmedewerkers worden begeleid in hun werk. Zij doen er alles aan om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden via de e-mail. De redactie streeft er naar te zorgen dat de algemene informatie en adviezen op deze site kloppen. Toch kan de redactie niet 100 procent garanderen dat de inhoud van de informatie volledig en juist is. Om te voorkomen dat e-mails die naar ons worden gestuurd door onbevoegden gelezen worden, hebben wij veiligheidsmaatregelen genomen. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat anderen je e-mail en onze antwoorden niet kunnen lezen op jouw computer. Verstuur daarom alleen e-mails vanaf e-mailadressen waar alleen jij toegang toe hebt. Dus geen adressen die je met iemand anders deelt of waarvan iemand anders het wachtwoord weet.
Wij hebben maatregelen genomen te voorkomen dat e-mails bij ons zoek raken. Echter, wij kunnen dit niet voor 100% garanderen. 
Troost voor Tranen is een interactive site. De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen die kwetsend zijn of niet passen binnen te site, te verwijderen. 
Wanneer je voor een van de rubrieken een bijdrage opstuurt, mag de redactie deze in een boek, krant, tijdschrift, ander drukwerk of website opnemen zonder dit aan jou te vragen. Ook kan de redactie zelf foto's plaatsen bij verhalen, gedichten en overige teksten.
Het overnemen van teksten van deze site is alleen toegestaan na overleg en toestemming van de redactie.

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten