Verhalen

Hier kun je je eigen verhaal plaatsen. Het kan gaan over verschillende vormen van verlies, zoals: verlies van een dierbare, verlies door scheiding of verlies van land en familie. Je kunt ook schrijven over andere vormen van verlies. Over dromen en tekens en bijgeloof en bescherming. Eigenlijk kun je alles plaatsen wat op de site aan thema's te vinden is. Het kan dus ook gaan over liefde en relaties en steun en troost.

Je kunt bij het schrijven gebruik maken van de 'Tips voor het schrijven van jouw verhaal'. Maar je kunt jouw verhaal natuurlijk ook op je eigen manier vorm geven. Voor alles wat je plaatst geldt dat je dat anoniem kunt doen.

Als je een verhaal wilt plaatsen moet je eerst een profiel aanmaken.
Daarna kun je je verhaal aanmaken. Elk vakje moet je invullen. In het eerste vakje de titel van je verhaal, dan een korte omschrijving en daarna jouw verhaal. Bij de Kernwoorden kan je aangeven welk kernwoord van belang is voor jouw verhaal. Als je bijvoorbeeld een ervaringsverhaal schrijft over rouw en verlies, vul dan als kernwoord in 'ervaringsverhalen'. Dan komt jouw verhaal onder ervaringsverhalen te staan bij Rouw en Verlies en op de homepage. Vergeet niet een foto toe te voegen.

Mocht je vragen hebben of lukt iets niet? Mail dan even naar info@troostvoortranen.nl

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten