Brief aan jou

Brief aan jou

Anderhalf jaar geleden, verliet jij mijn leven. De hoop en moed mochten beide niet baten.
Ik ben doorgegaan, met mijn leven zonder jou. Doorgegaan terwijl het leek alsof de tijd stil stond. Het voelt namelijk als vanochtend, dat ik voor het laatst tegen je sprak.

Er is veel gebeurd in de tijd dat je weg bent. Uitdagingen ben ik aangegaan, waarbij ik vaak om je hulp heb gevraagd. Hopend dat je over mijn schouder mee keek, bij alle belangrijke momenten en beslissingen.

Ik ben er achter gekomen dat de weg die ik nu loop, een eenzame weg is. Het maakt niet uit hoeveel mensen er om je heen staan, uiteindelijk moet je het zelf doen. Dat heeft mij sterk gemaakt, maar ook veranderd. Ik hoop dat je trots bent op de keuzes die ik heb gemaakt.

Ik kan niet aan je vragen of ik het goed gedaan heb. Of nog een keer om advies vragen op die momenten dat ik het zo hard nodig heb. Het enige wat ik kan hopen, is dat je met me mee loopt. Ik hoop, dat je samen met mij, die lange weg wilt bewandelen.

Door: tamara

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
Heel mooi, hij zal er altijd zijn. Je blijft met hem in gesprek. Hij leeft door in jou. De band die blijft. maar ook het gemis! Dat is het gevolg van houden van... Liefs.
Fijn dat je daar naar vraagt. De ene dag beter dan de andere. Ik heb goede periodes en slechte, wat denk ik voor meer mensen herkenbaar is. Met hem in gesprek blijven is ook een manier om met mezelf te blijven praten. Vastlopen in verdriet is soms erg makkelijk.
Hoe gaat het nu met je? het is nog zo kort geleden. Heel mooi dat je met hem in gesprek blijft. Dat heb ik ook.
anoniem

Meld misbruik!
Ja, hij zal met je meelopen, er zijn als je hem nodig hebt. Ik herken het. dank voor het delen.

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten