Ik zoek een penvriend(in)

Leonie wil graag in contact komen met een jongere die weet hoe het is om iemand te verliezen van wie hij/ zij houdt. Je kunt op haar oproep reageren.

Mijn naam is Leonie en ik ben 15 jaar.
Mijn gezin bestond uit mijn vader, moeder, broer, en broertjes die tweeling waren.
In 2013 werd 1 broertje, van de tweeling plotseling ziek.
Het bleek dat hij lymfeklierkanker had en de hele zomer werd voor ons geen vakantie meer.
Daarbij kreeg hij een schimmelinfectie in de hersenen en daarna een hersenbloeding, waarna hij overleed.

Ik had een hele goede band met hem en ik merk dat ik regelmatig momenten heb dat ik hem wel degelijk mis. Ik praat er niet echt over thuis, of met mijn vrienden. Ik krop mijn gevoelens altijd op.

Ik zou het fijn vinden om een penvriend te hebben aan wie ik mijn verhaal kwijt kan of wie ongeveer hetzelfde heeft meegemaakt. Mijn doel is om wat meer te genieten van het leven en to be happy.
Zouden jullie me kunnen helpen?

Met vriendelijke groeten,

Door: de redactie

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
de redactie

Meld misbruik!
Hebben een penvriendin voor je. Ze is 16 jaar en heeft in haar leven ook dierbaren verloren. Ik denk dat het een goede match is en dat jullie veel aan elkaar kunnen hebben. Op de webmail vind je haar e- mailadres.
anoniem

Meld misbruik!
Hoi Leonie, ik ben veel ouder dan jij. Maar weet hoe het is een broer te verliezen. Hij was mijn maatje, mijn grote steun en ik mis hem na zoveel jaar nog steeds. Ik hoop dat je een penvriend vindt. Is idd belangrijk dat iemand weet hoe het is iemand te verliezen van wie hij/ zij houdt. Ik heb indertijd gebruik gemaakt van het Dagboek dat op de site staat en gedichten geschreven die ik op de site heb geplaatst. Het heeft me goed gedaan. Pas vond ik een site Broederziel alleen. Richt aandacht op verlies van een broer of zus. Succes!

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten