Nieuwe schoenen

Van liefdesverdriet krijg je dit..

''Niet huilen Less'', dat is wat ik tegen mezelf zeg terwijl ik mijn tranen gevuld met hartzeer probeer weg te slikken. Mijn ogen zijn gevuld. Ik pers mijn ogen dicht zodat de tranen geen andere uitweg kunnen vinden dan weer terug te gaan naar waar ze vandaan kwamen.

Terug naar mijn hart, in het kamertje waar alle hartzeer, verdriet en tranen zijn verzamelt. Ze mogen er pas uit, wanneer ik daar klaar voor ben. En geloof me, ik ben er absoluut niet klaar voor.

De ene dag schijnt de zon en op het andere moment stort het met bakken uit de hemel. Het is ongeveer zoals mijn leven op het moment is. Ik huil, of ik lach. Ik probeer te doen alsof ik het allemaal wel red, of ik er wel vrede mee heb hoe het is.

En in het kleinste kamertje in mijn hart, heb ik er vrede mee, sta ik achter mijn beslissing. Alleen wat doet het verdomd veel pijn. Ik zie mensen hand in hand lopen, ik was, of wij waren ooit die mensen. En nu, nu loop ik alleen in de stad.

Loop ik met mijn gedachtes hand in hand opzoek naar de perfecte schoenen om mijn hartzeer te troosten. Om mijzelf bezig te houden, tevreden te houden zodat ik even niet denk aan al het verdriet wat ik met mij meesleep de hele dag door.

liefs, less

Door: Less

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
anoniem

Meld misbruik!
Wauhhh, herken dit ook. Thanks for sharing
anoniem

Meld misbruik!
Ja, verdrietig als het zo loopt. Ook een rouwproces. Alle verliefde stellen nu zien lopen... alles zien en voelen wat er was en niet meer is. Maar, wat er wel is ook blijven zien hoor en dat is dat het super moedig van je is zo'n beslissing te nemen.
Oh, wat herken ik dit. Bij mij waren het kleren en vooral veel ijs xxx

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten