Voor jou

Ik dacht dat ik droomde, ik dacht dat ik droomde dat je er nooit meer zou zijn

Het was laat, wat heb ik een geweldige vakantie, zon, zee, strand, familie. We hadden een heerlijke avond, met ze alle rond de tafel, me ouders aan de wijn, wij aan de thee. Het werd koud buiten en maakte ons klaar voor bed. Toch nog even op je mobiel om te kijken, en je vriendinnen te vertellen hoe leuk het hier is. Me moeder het laatste nieuws kijken op NOS, het was rond 11 toen ze vertelde dat er een vliegtuig was neergestort, ik was geschrokken, maar was moe en wilde gaan slapen. Ik viel niet in slaap zoals altijd, en dacht aan het neergestorte vliegtuig. Laat in de avond kwam me zusje de tent in gelopen, mam, ze zat in het vliegtuig, waarschijnlijk zat ze in het vliegtuig. Het is alsof je droomt, het gaat zo snel. Je weet niet wat er om je heen gebeurd, ik denk dat ik huilde, maar dat weet ik eigenlijk niet.

Ik weet nog toen we elkaar 9 jaar geleden ontmoeten op atletiek, je was altijd samen met je vriendin, toen wist ik altijd zeker dat jullie tweeling waren. We hebben geweldige dingen meegemaakt, maar ik wist niet dat het nu al zou stoppen. Jij kon altijd lachen, altijd. Je was serieus op de goede momenten, gezellig op de goede momenten, en eigenlijk perfect. Ik weet nog dat we samen onze surprise gingen maken, ik voor me broer, jij voor een jongen uit je klas. We gingen naar de AH, en kochten alle euro shopper repen die er waren en moesten alleen maar lachen. Uiteindelijk hadden we alles gesmolten, sommige repen wat aangebrand, maar wat was het leuk geworden! We hadden het gegoten in een fles en met allemaal snoepjes beplakt, achteraf zij mijn broer dat hij geen snoep at...

Het was altijd zo gezellig met jou, de laatste school moesten we nog tegen elkaar softballen. Het ging alleen niet zo goed! Ons team had dik gewonnen, en jij was toen twee keer uit.. We hadden het nog over onze vakantie, en dat ik volgend jaar examen zou doen.. Een hele dikke knuffel die ik nooit zal vergeten.

Je was een wonderkind, altijd vrolijk, lief, slim, handig. De wereld moet nu een geweldig persoon missen. Het is gewoon niet in woorden te beschrijven wat dit allemaal met me heeft gedaan.

Soms voelt het alsof alleen mij dit soort dingen overkomen, alsof ik er alleen in sta, maar toch heb ik een geweldige familie en vrienden die altijd even vragen hoe het gaat.. Ik heb zoveel mensen verloren de laatste jaren, je gaat je bedenken, ligt het aan jou? Had je er wat aan kunnen doen? Ik wil er vaak niet over praten, en niet aan denken, maar dan heb ik momenten dat ik breek. Ik geloof dat op een dag ik daar zou zijn bij jou, en dat we dan nog een geweldige tijd gaan beleven, stiekem kijk ik daar een beetje naar uit.

Ik hoop dat je op een geweldige plek bent gekomen lijn, en dat jij mij een rondleiding zal geven als de tijd zover is..

We missen je

Door: anoniem

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
Heb jouw verhaal ademloos gelezen. Wat kun jij goed je gevoel beschrijven. Ja, soms wil je er niet aan denken. Maar, soms moet je het ook maar laten komen en delen, zoals jij nu doet. Vind het super moedig dat je stil durft te staan bij je gevoel en je verdriet. Het gevoel dat je machtelooos bent en dat het jou alleen overkomt. Dat gevoel ken ik ook. Wat fijn dat je gelooft dat je op een dag weer bij haar bent en dat ze je een rondleiding geeft. Goed dat je probeert te genieten van het moment. Maar het gemis doet pijn.

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten