Imperfect

Wat als het echt zo is? Als je perfect bent? Wat gebeurd er dan? Of overkomt het alleen bij mij?

Ik wil niet perfect zijn. Ik wil niet dat mijn leven perfect is. Ik wil ook niet dat mijn vrienden perfect zijn. En ook niet dat hun leven perfect is. Want zodra het perfect is wordt je uit een vliegtuig geschoten of neemt kanker je leven over. Het zijn altijd de mensen die wakker worden met een glimlach, en jou laten glimlachen. Je kijkt naar ze op omdat je weet dat zij het wel altijd geweldig moeten hebben en stiekem een voorbeeld voor je zijn. Maar zodra het goed gaat en beter, krijg je harde klappen terug. Karma noemen ze dat, en ik haat je karma.

Wat is perfect eigenlijk? Als je mijn leven met iemand in een ontwikkeling land bekijkt, of iemand die heeft moeten vluchten is mijn leven misschien wel perfect. Maar voor mij dan weer niet, soms verlang ik er ook naar om niks te hebben. Het met de mensen die je liefhebt te doen.

De laatste tijd ben ik bang dat als mijn leven te mooi of te gezellig is dat er iets erg gaat gebeuren, maar nu wil ik dat nog niet. Nu wil ik kijken wat ik nog in me heb, en zoveel mogelijk mee maken. En dan zie ik wel, maar op dit moment probeer ik extra te genieten van elk geweldig moment want je weet nooit wanneer dat over gaat.

Door: anoniem

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
anoniem

Meld misbruik!
tsja niemand is idd perfect. Lijkt me ook heel eng...Ik zou ook proberen te genieten.Als je zoveel hebt meegemaakt als jou kan ik me voorstellen dat je wilt genieten. Vind het heel goed dat je zo over alles nadenkt xxx

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten