Ontopic - Afl. 10.3 - Horoscopen zijn onzin

Door: sopjoh

Multiculti discussieprogramma met als stelling: Horoscopen zijn onzin.

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
didoblonk

Meld misbruik!
Leuk dat je dit hebt geplaatst. Lees net als Anne als ik in trein zit de metro en spits en onthoud het even als er een positieve boodschap in staat. Op de site bij video's kun je ook in het verhaal van Lai ming, zien hoe zij geloven in goden en geesten en astrologie. Wat voor ons misschien bijgeloof is, is voor hen een geloof. Staat meer over in rubrieken onder Bijgeloof en Bescherming. Heel interessant!
Interessante discussie, vind ik. Ben heel erg nieuwsgierig en lees altijd de horoscoop in elk blad wat ik tegenkom, maar ben 'm ook altijd gelijk weer vergeten. Astrologie is wat anders, heb ooit een geboortehoroscoop laten maken en ja, die heeft me veel inzicht gegeven. Ben, net zoals gezegd wordt, ook niet geïnteresseerd in de toekomst, maar zo'n persoonlijke horoscoop kan je helpen jezelf wat beter te begrijpen. Bijzonder ook dat in veel religies bij de geboorte gelijk een horoscoop wordt gemaakt. Ik geloof alleen niet dat je hele leven dus al helemaal vastligt, er blijft altijd ruimte voor eigen keuzes. Benieuwd hoe anderen hierover denken, leuk dat je dit geplaatst hebt!
Wat vinden jullie van deze discussie? En hoe staan jullie tegenover de stelling? Lezen jullie ooit je eigen horoscoop? Ik ben het veel al eens met Achmed. De horoscopen uit de metro, spits, libelle, cosmogirl etc. zijn onzin, en komen niet overeen. Toch lees ik mijn eigen horoscoop elke dag, van moonit, zodat ik een idee heb wat ik van de dag kan verwachten; een soort waarschuwing. Maar ik geloof wel in wat die Achmed en Jashwant zeggen, over astrolgieboeken en persoonlijke horoscopen. Heeft een van jullie hier ervaring mee?

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten