fotoalbum van mijn hond

Sinterklaas 2001. Op pakjesavond kreeg ik een bench, etensbak en riem. Maar ik kreeg ook een fotoalbum. In het fotoalbum was mijn brief geschreven aan sinterklaas geplakt, en zijn antwoord, en de eerste foto's van Charlie, de hond.

Door: sopjoh

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
Ach, Charlie is dus al in de hondenhemel. Wat zal het moeilijk geweest zijn dat je afscheid van hem moest nemen. Je weet dat het voor hem het beste is, maar het gemis is zo groot, hè. Kan me voorstellen dat je het fotoboek nu koestert!
bedankt voor jullie reacties. hij was echt een enorm lieve hond, en voelde inderdaad veel aan. we hebben hem helaas twee jaar geleden "moeten" laten inslapen; vandaar dat het fotoboek nu nog meer waarde heeft dan ooit tevoren.
didoblonk

Meld misbruik!
Wat superleuk gedaan. Wij hadden vroeger ook een hond. Was altijd fijn om thuis te komen, omdat Botha, onze hond, me dan opwachtte en al voor het raam aan het kwispelen was. Honden voelen zo veel aan. Kunnen je ook troosten. Kan me zo voorstellen dat je blij bent met Charlie. Leuke naam trouwens.
Wat vreselijk leuk om je fotoboek te zien en wat een scheet van een hond, die Charlie! Geweldig dat je hem voor Sinterklaas kreeg. Wat kan een dier je toch blij maken, hè. Dat jullie nog heel lang van elkaar kunnen genieten!

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten