Gift from heaven.

Een onverwachtse nieuwe liefde Peter.

Peter mijn nieuwe liefde een kadootje gestuurd vanuit de kosmos met hulp en gekozen door mijn dierbare overleden man. Een mooiere kado had ik niet kunnen krijgen. Het was ook zo onverwachts had niet meer verwacht dat ik nog van iemand zou kunnen houden misschien hoorde dat ook wel bij het rouwproces. Toen ik Peter zag kwam er een gevoel over me heen van.. het is nu jouw tijd, neem je ruimte en ga weer leven en genieten..aarzelend ben ik daar aan begonnen, stapje voor stapje. Ik voelde me steeds beter en begon er ook steeds meer van te genieten, ook al was het zo anders, het was absoluut niet slechter, het voelde goed.

We hebben allebei geleerd van elkaar, Peter heeft met mijn intensiteit leren om te gaan en met mijn directheid en met mijn gevoeligheid, ik heb geleerd met zijn stilte om te gaan en zijn introvertheid, echter nadat de tijd verstreek opende Peter zich steeds meer en merkte ik dat hij nog steeds introvert was naar de buitenwereld toe maar daar hoorde ik niet meer bij..zijn selectief empatisch vermogen, wat ik heb leren accepteren en waarderen.

De harmonie de we beide ervaren, geen strijd soms uiteraard wel een andere mening of zienswijze maar dat is goed. Hij heeft me langzaam geleerd dat ik niet meer alles alleen moest doen, door dingen uit handen te nemen door voor me te koken, boodschappen doen, strijken etc.en ik was nu niet meer de pakezel maar hij geeft me meer het gevoel dat ik een paradepaardje ben geworden.De aparte humor die we samen hebben. Samen lachen en inderdaad ook letterlijk samen huilen..in de bioscoop met een emo-film of op de jankbank thuis voor de buis. We hebben het naar ons zin bij elkaar en ik heb er vertrouwen in dat het alleen nog maar beter kan worden, er zit zoveel liefde, respect voor elkaar en voor elkaars ruimte. ik wil samen in liefde en geluk en harmonie oud met Peter worden. Dankbaar dat ik weer mijn hart hebt kunnen openen en kunnen geven aan Peter zonder dat ik het gevoel heb dat ik mijn overleden man verraad.

Door: anoniem

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
Wat een mooi verhaal, wat hoopgevend. Met veel plezier gelezen: mooi hoe jullie elkaar aanvullen en respecteren. En mooi hoe je praat over je overleden man. Hij is er en zal er zijn en blijven en het fijn vinden dat het goed gaat met je.
Wat fijn voor je dat Peter in je leven is gekomen. Vind het zo mooi zoals je schrijft hoe je man die is overleden hem op jouw pad heeft gestuurd. Wat een geschenk! Dank voor het delen van dit verhaal. Geeft op een of andere manier ook troost!

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten