Wat zegt een Valentijnscadeau over je geliefde?

Valentijn is de dag waarop je iemand toont hoeveel je van hem of haar houdt, iets wat in onze materiële maatschappij steevast gepaard gaat met het geven van cadeautjes. Maar wat betekenen die geschenken nu precies? Bron: MSN Nieuws, door Sarah Hecks

Een sieraad: Met een sieraad wil je geliefde zowel een statement maken als je aandacht trekken. Het geven van juwelen betekent dat je partner jullie relatie erg serieus neemt en hij/zij een echte verbintenis wil aangaan.

Chocolade: Je geliefde is een wat ouderwets type die verlangt naar een traditionele relatie. Hij/zij is misschien niet bijster origineel, maar heeft wel een goed hart, is te vertrouwen en houdt rekening met je gevoelens. Het krijgen van chocolade betekent dat er niets mis is met je relatie en dat je partner tevreden is.

Lingerie: Dat je een uitdagende, leuke en sensuele partner aan de haak hebt geslagen – of in ieder geval toch iemand die dat probeert te zijn. Dit betekent echter niet dat hij/zij de relatie per se serieus neemt (behalve als jullie al geruime tijd een relatie hebben). Als je nog maar net een relatie hebt, moet je wel uitkijken voor de motieven van de ander.

Muziek en films: Je geliefde hecht veel belang aan jullie emotionele band. Hij/zij is gevoelig en misschien ook een beetje onzeker. Het geven van een cd of dvd betekent dat je partner het gevoel heeft dat jullie dezelfde interesses kunnen delen en dat hij/zij zich in het algemeen zeer goed voelt in de relatie. Het kan ook betekenen dat hij/zij het makkelijker vindt om je iets te vertellen met een creatief gebaar dan met eigen woorden.

Parfum:De persoon die voor jou een geurtje koopt is niet bijzonder creatief, maar heeft een doordachte kijk op relaties. Hij/zij gelooft dat jullie relatie serieus maar ook leuk hoort te zijn. Wanneer jullie problemen hebben, zal hij/zij altijd proberen om het meteen weer goed te maken. Je partner is waarschijnlijk wat terughoudender op romantisch vlak, maar gelooft sterk in jullie liefde.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen;-). En ook hangt het er natuurlijk vanaf hoe lang je al een relatie hebt, of je weet wat de ander leuk vind qua cadeau om te krijgen etc…

Door: somaya

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
Wil je de eerste zijn die reageert op dit item ? Klik op Reageer!

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten