Mijn grote liefde- deel 2

Wat gebeurt er met je als je opeens hoort dat je grote liefde, met wie je een zielsverbondenheid hebt, er niet meer is en je moet dat horen van zijn vriendin?

Mijn grote liefde

Hoe kan je een liefde die zo diep zit, vergeten. Ik heb hem ontmoet in mijn studententijd toen ik allerlei baantjes had om bij te verdienen. Toen hij binnenkwam en naar me keek was ik verkocht. Hij ook. Dat is zo bijzonder, het is een zielsverwantschap die er is en die nooit is verdwenen.

Daarna is er zoveel gebeurt... daar wil ik het nu niet over hebben...

Maar, hij was er eigenlijk altijd, ook al zag ik hem niet en zo is het nu eigenlijk ook.

Ik heb zijn vriendin gemaild en gevraagd of ze ons wilde vergeven. Haar gezegd dat ik wist dat hij ook van haar hield. Je kunt van twee mensen houden. Ik heb haar geschreven dat we veel pogingen hebben gedaan om ons contact te beeindigen. Ik heb haar ook gevraagd om de mails terug te sturen. Ik heb nooit meer iets gehoord.

Je blijft zitten met zoveel vragen:
Hoe zijn zijn laatste uren geweest? Heeft hij pijn gehad? Waar is hij begraven?

Via een kennis heb ik gehoord dat hij in kleine kring is begraven en dat zij wist dat hij zou gaan.
Ik zou heel graag nog iets tastbaars van hem willen, bijvoorbeel een rouwadvertentie met: "mijn lieve ....is overleden'. Voor mij is het belangrijk dat ook zij van hem heeft gehouden.

Maar, ik wil zelf ook nog iets doen, het een plek geven.

Wil je daar meer over lezen... ga dan naar deel 3

Door: anoniem

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
Ja, moeilijk zeg, als je geen afscheid hebt kunnen nemen en niet weet hoe de laatste momenten zijn geweest. Misschien kun je een mooie boom planten, zo kan je liefde toch doorgroeien.
Het was dus liefde in het eerste gezicht. Zo'n liefde verdwijnt nooit. Je moet het inderdaad een plekje geven, om door te kunnen met je eigen leven.

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten