Wonderlijk verhaal

Ik las laatst een tijdschrift en daarin stond dit wonderlijke verhaal. Ik wilde dit graag met jullie delen. Of het echt waar is of een illusie..dat weet ik niet. Dat weet niemand..

Vurige liefde

In oktober 2010 ging mijn vader op vakantie naar Suriname. Op een stuk familiegrond wilde hij een huis bouwen voor na zijn pensionering. Maar het liep anders: hij werd onwel en overleed in het ziekenhuis. We boekten een ticket om mijn vader naar hindoeistisch gebruik te cremeren aan zee. De avond na de crematie voelde ik de drang om terug te gaan naar het strand. Samen met mijn neven en partner stonden we bij de nog nasmeulende brandstapel. Hardop zei ik: 'Pappa, ben je trots op je zonen?' Wat er toen gebeurde was magisch: de rook boven de brandstapel kwam in beweging en bewoog zich als een draak naar ons toe. 'Mamma is een sterke vrouw he,' zei ik en de draak veranderde meteen in een groot hart. Tot slot vroeg ik hem goed te waken over mijn jongste zusje en mijn neef. De rook verzamelde zich en vormde een pilaar richting de hemel en eindigde weer als een draak. 'Fijne reis pappa,' zei ik. 'Tot ziens.' Mijn vader had zijn leven lang veel talent voor show en spektakel, maar deze laatste onemanshow was de allermooiste.

Su Changoe

Bron: Tijdschrift 'Happinez', pag 76

Door: somaya

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
onbekend

Meld misbruik!
Het wonderbaarlijk verhaal is werkelijk gebeurd. Het verhaal is enigszins anders dan verteld weergegeven en ook uiteindelijk gerectificeerd door Happinez. Geen illusie, maar waar gebeurd :-) en dat weten mijn partner, mijn neef en ik. Wel leuk om het hier tegen te komen. Su Changoe
Wat een indrukwekkende verhaal! Misschien is het ook wel een waargebeurd verhaal. Het kan wel. Een vader die zo erg van zijn kinderen houdt, kan ook wel na de dood zijn liefde voor zijn kinderen laten zien. Dankejwel!

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten