Glaasje draaien

Heb net een verhaal erover gelezen, dat je hiermee geesten oproept. Dat heel gevaarlijk is. Ik vind het een belachelijk en ik zou het ook wel eens willen proberen.
Ik vond het leuk p de site te plaatsen en weten hoe jullie erover denken.

Glaasje draaien
Het gevaarlijste dat je kunt doen is glaasje draaien. Vele mensen willen dat doen voor de lol maar het is niet voor te lachen. Als je glaasje wil draaien doe dat dan samen met een ervaren medium en exsorsist. Voor dat je het weet komt er een bose entiteit bij je en neemt bezit van je . Op die manier kun je ook last krijgen van een klopgeest die maar al te graag jou het leven zuur maakt. Vergeet niet dat geesten jaloers op ons zijn omdat wij leven hebben en zij niet. Boze geesten laten dat dan ook duidelijk merken. Hieronder vind je linken om te laten zien wat er kan gebeuren bij glaasje draaien.

Wat zijn Geesten?

Vrij vertaald betekent het woord Geest: "mens zonder lichaam". Hier hebben wij een huis om in te wonen. Gaat dat huis om welke reden stuk dan laten wij het maken of we verhuizen. Dat is onze eigen beslissing, met de eigen wil die we hebben. Als je lichaam een onbewoonbaar huis is geworden ga je het verlaten. De Geest wordt dan van het lichaam gescheiden. Het lichaam is immers een woonhuis voor de Geest. De vrije wil die we in dit leven bezitten hebben we ook bij het verlaten van ons lichaam.
De Geest zal voortleven in een andere dimensie. Dan is er sprake van een Geestenwereld. Ik spreek vaak over mijn vrienden boven, maar je kan het ook over de Andere Kant, de Hemel of Gene Zijde hebben. Jij mag die wereld noemen zoals je wil.

Hoe roep je dan geesten op?


het bekende "kruis en bord"
en het "glaasje draaien "

Beide manieren zijn vooral bij kinderen en jongeren erg populair. Zij maken er een spelletje van maar beseffen niet met wat voor gevaarlijks ze bezig zijn.

Wie roepen er geesten op?

Uit onderzoek is gebleken dat met name kinderen en jongeren dit veel doen. Uit honderd ondervraagde jongeren blijken er vijfendertig regelmatig glaasje te draaien. Jongeren in de leeftijdscategorie rond twaalf jaar vormen de grootste groep. Op middelbare scholen is het een geliefd Spel. Men vormt vaak een groep en heeft alleen nog maar een geschikte ruimte nodig. Uit hetzelfde gehouden onderzoek kwam naar voren, dat de jeugd zeer vindingrijk is om een geheime lokatie te vinden en te gebruiken. In de toiletruimte van school, of als de ouders niet thuis zijn. Er is altijd wel een ruimte te vinden. Dus ouders let op wat er in uw huis aan de hand is als u er niet bent. Echter niet alleen de jongeren op de middelbare scholen doen dit spel. Met name in de twee hoogste klassen van de basisschool wordt het spel ook gespeeld. Daar is de toiletruimte van de school de meest gebruikte plaats.


De meest gebruikte manieren zijn:

het bekende "kruis en bord"
en het "glaasje draaien "

Beide manieren zijn vooral bij kinderen en jongeren erg populair. Zij maken er een spelletje van maar beseffen niet met wat voor gevaarlijks ze bezig zijn.
Ze zijn eerst heel vriendelijk. Ze beantwoorden al je vragen, ook al vraag je: wanneer ga ik dood?, maar daarna krijg je er last van. Dingen verplaatsen zich zonder dat ze geraakt worden. Ze geven je opdrachten die uit moet voeren, veel van jongeren hebben zelfmoordpogingen gehad. Dus ze kunnen je ook opdracht geven dat je zelfmoord moet plegen.

Ik ben benieuwd hoe jullie erover denken, geloven jullie dit wel?
Ik geloof niet dat je aan de hand van een spel geesten op kan roepen, wil best een keer dit spel spelen.

Door: azita_

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
Hey Margarita, Ik vond het ook spannend en daarom wou ik het met jullie delen. Ik heb het niet,hoewel ik het ook heel graag wil, maar iedereen zei doe het niet. Mijn klasgenoten, mijn nichtje, hier op de site zeiden ze dat ik er beter niet aan kan beginnen. Ik denk dat een energie en geest gewoon dezelfde is. Heb je het echt gedaan? Was het niet eng? en wat heb je voorspeld, als ik vragen mag? Ik wil het heel graag proberen maar ik vind het ook wel eng, op zich. En zo'n die er ervaring mee heeft, ken ik niet. Heel jammer. En toen je het had gedaan, had je ook iets gevoeld of gezien? Ik ben zo benieuwd hoe je het gedaan hebt. x
margarita_b

Meld misbruik!
Ik weet niet of er dan meteen een link is met een geest of alleen een energie ( zijn dat 2 dezelfde dingen trouwens??) In ieder geval door middel van pendelen kon ik dingen voorspellen, maar weer weet ik niet of dat toeval is Of dat er 'iets' was.. haha lekker vaag heh. Mocht je er echt in geloven zou ik je aanraden om glaasje te draaien met iemand die al wat ervaring heeft. just in case..
margarita_b

Meld misbruik!
Hoi Azita, wat een spannend onderwerp heb je gekozen! Weet niet of je het inmiddels al hebt geprobeerd, want ik ben wel benieuwd naar je reactie. In de brugklas heb ik dit wel eens gedaan met de meiden uit de klas. Hoewel ik niets geks heb meegemaakt, heeft het wel iets engs om dit te doen. Vooral als iemand uit de groep wel iets heeft meegemaakt.. Maar of het waargebeurd is? Ik schrok in die tijd van ieder geluidje die ik 's nachts hoorde, misschien liet ik mezelf bang maken. Aan de andere kant weet ik niet hoe het zit met de geestenwereld, en misschien is het ook beter om die lekker te laten rusten. Een andere manier om dit te doen is 'pendelen'. Ik weet niet of er dan meteen een link is met een geest of alleen een energie
Bedankt voor de lieve reacties! Ik begin er zelf ook een beetje in te geloven dat je geesten op kan roepen, maar het blijft me toch bezig houden. Ik wil het zo graag doen, maar durf het eigenlijk niet. Jullie denken vast: zij is gestoord, maar geloof me het is niet zo, alleen ik vind het alleen heel erg spannend! liefs, xx

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten