Koesterkaartjes-Hulp vragen.

Ken je ze 'De Koesterkaartjes bij verlies' van Saskia de Bruin. Er staan prachtige teksten in die kunnen steunen. Ik denk meestal aan iets en trek er dan een kaartje uit: dat is mijn koesterkaartje voor deze week.

Mijn koesterkaartje voor deze week

'Als je het gevoel hebt dat het je allemaal teveel wordt, zoek dan hulp. Geef anderen de gelegenheid hun liefde naar jou te laten stromen. Laat dingen voor je doen, laat je verwennen. laat naar je luisteren, al is het 100 keer. Geef anderen een geschenk door hun hulp te aanvaarden. Je hoeft dit niet alleen te doen.'

Heb het meteen toegepast. Afgelopen zondag stond ik vier uur op de tennisbaan. Moest een single spelen en verloor in de derde set net in de tie- break.
Ik was kapot. Had overal spierpijn... en dan is het fijn als er iemand dichtbij is die je kunt vragen of ze een warm bad voor je wil maken, je wil masseren en even heel lief voor je wil zijn.

Hoe is het voor jullie hulp te vragen?

Door: didoblonk

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
anoniem

Meld misbruik!
vind het lastig hulp te vragen durf dat wel nara familie maar niet goed op school en naar anderen. wil het ook zelf altijd oplossen. zou het wel willen leren.

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten