De moeder van mijn vriend heeft magie gebruikt

Mijn vriendin vertelde me dat ze wilde stoppen met haar vriend, omdat hij niet voor haar kiest, maar voor zijn moeder. Zijn moeder is naar iemand geweest die magie heeft gedaan. 'Ineens veranderde mijn vriend en ik kreeg nachtmerries'.

Mijn vriendin komt uit Turkije. Ze is begin 20 en heeft sinds een paar jaar een relatie. Haar vriend komt ook uit Turkije en is het enige kind in het gezin. Zijn moeder wil dat hij trouwt met een nichtje uit Turkije, niet met haar. Haar vriend durft niet tegen zijn moeder in te gaan.

'Zijn moeder heeft magie gebruikt. Ik weet het, ik heb een zesde zintuig. Hij was op vakantie in Turkije met zijn ouders. In die periode kreeg ik nachtmerries: ik zag slangen en geesten en mijn hele lichaam tintelde. Opeens begon mijn vriend over de telefoon me uit te maken voor wat je niet wilt weten... ik kende hem niet terug. Ik ben zelf naar iemsnd gegaan die voor mij een muska heeft gemaakt, Ik voel me nu beschermt. Hij kon zien dat er sprake was van magie. Hij raadde me aan zemzem water in een flesje te doen en dat voor het portiek van haar huis te sprenkelen... daardoor zou ze haar macht over mij kwijt raken.

Ik heb besloten alleen verder te gaan. Als hij niet kiest voor mij, zullen we ook later altijd ruzie krijgen over zijn moeder. Het doet me pijn, want ik houd van hem. Positief is dat mijn ouders het nu weten en achter me staan.'


Toen mijn vriendin mij haar verhaal vertelde, was ik geschokt. Ik wist wel dat vrouwen magie vaak gebruiken om macht en invloed uit te kunnen oefenen, maar eigenlijk dacht ik dat dat in deze tijd niet meer gebeurde. Wel... dus.

Ik weet ook dat mijn vriendin krachtig is, sterk en direct. Ook dat zal de moeder van haar vriend niet leuk vinden. Ik weet ook dat ze heel loyaal is,,, wat een gemiste kans ook.

Wat ik niet snap is dat moeders niet aan het geluk van hun kind denken, soms alleen van zichzelf uitgaan.

Hoe denken jullie hierover... ken je dit soort verhalen...en wat zouden jullie doen?

Ze zal niet de enige zijn...

Door: anoniem

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
anoniem

Meld misbruik!
Ze heeft al veel meegemaakt en wil er niet meer onder doorgaan. Zal ze fijn vinden dat jij dit herkent. Maar hij zal een keuze moeten maken. Als je het voor goede doelen gebruikt, is het misschien oke. Maar vaak wordt het voor verkeerde doelen gebruikt. Misschien leuk als je de verhalen leest die staan onder muska's (zie bij Bekijke meer over). Je zult dan vast veel herkennen. Voor mij ging er een wereld open. Vind het ook eng.
anoniem

Meld misbruik!
wat erg als je zo iets mee maakt! ik geloof er wel in dat sommige vrouwen wel magie gebruiken. in mijn land gebeurt ook heel vaak. iemand uit onze familie gedaan, want ze kwam er achter dat haar man begint vreemd te gaan. dat vind ik wel kunnen, dat je magie gebruikt om je eigen leven te redden, maar niet magie gebruiken om twee mensen die zo van verliefd zien, uit elkaar te halen. als ik zo iets meemaak, dan ga ik tegen stroom in. probeer ik mijn liefde te redden. maar ik snap je vriendin ook wel. ik vind het vreselijk! ik hoop dat ze dit overleeft!

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten