uiten van gevoel, maar hoe?

ik weet niet hoe ik mijn gevoel kan uiten.

ik ben heel vaak verdrietig ik weet niet om wat, ik kan het ook niet uiten. ik merk wel dat ik wil huilen, maar dat kan ik niet. komt geen traan uit mijn ogen. het maakt me zo kapot. Dan moet ik het gewoon binnen houden. dat vind ik zo erg!
als ik het binnen hou, dan heb ik zo somber gevoel, dat ik nergens meer van kan genieten.
ik zoek heel vaak afleiding, maar dat helpt ook niet.
ik wil mijn gevoel uiten. wil ik met iemand praten, maar ik weet niet wat ik moet zeggen.
hoe ik mijn gevoel op dat moment kan beschrijven.


misschien kunnen jullie mij helpen.

Door: anoniem

Meld misbruik!
Reageer Via:
Reacties
anoniem

Meld misbruik!
Hoi, allereerst wil ik twee dingen met jou delen. Heelvaak is het missen van een basisbehoefte (bijv. bevestiging,veiligheid,vertrouwen, waardering)die er voor zorgt dat je eenzaamheid ervaar. Als je voor je zelf gaat kijken of dit daarmee temaken heeft, dan help jij je zelf om bij het gevoel te komen. Als tweede hebben tranen een helende werking. Het voorzien ons van positieve energie en het voer negatieve energie uit ons lichaam. Er zijn oefeningen die je kan helpen.
puntje_PO

Meld misbruik!
ik kan ook bijna nooit huilen. terwijl ik het oh zo graag zou willen. meestal ga ik dan ontzettend zielige film zitten kijken en begin ik uiteindelijk daar wel om te huilen. helpt niet alles maar in ieder geval is dan het kraantje even open gezet en staat er iets minder druk op. misshcien dat het jou ook helpt? of bij een zielig nummer?
Cheraine Aaliyah

Meld misbruik!
Ja steun i erg fijn. Iedereen heeft zn moeilijkheden en.problemen, dus onzeker hoef je er zeker niet over te zijn. Soms door het verdriet, weet je het zelf ook niet meer. Leven kunnen we niet alleen
anoniem

Meld misbruik!
wat fijn dat ik reactie en tips krijg van jullie, ik ga het proberen ik schrijf het op. hierdoor raak ik wel erg onzeker. denk ik steeds dat er iets mis met mij is. maar is heel fijn dat ik tips van jullie krijg. Bedankt

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten