Penvrienden

Als je het fijn vindt om met een jongere te praten die ook weet wat het is iemand te verliezen, dan kun je je opgegeven als penvriend. Je kunt met je penvriend eigenlijk over alles praten wat je bezighoudt.

Het kan gaan om leuke dingen, maar ook om dingen waar je moeite mee hebt. Dat kan te maken hebben met vriendschappen, ruzies, problemen op school of je alleen voelen. Jongeren die in de jongerenredactie zitten van de site willen graag jouw penvriend zijn. Ze hebben zelf verliezen meegemaakt en zetten hun verdriet om in het steunen van anderen. Ze kunnen hun ervaringen met je delen en vertellen wat hen heeft geholpen om door te gaan. De redactie zelf besluit wie het best als penvriend bij je past. Als je een penvriend wilt en zoekt kun je je hier aanmelden en wat meer over jezelf vertellen. Misschien kun je aangeven wat je hebt meegemaakt en wat jij verwacht en hoopt van een penvriend. Je kunt dat ook anoniem doen of een schuilnaam gebruiken. Juist doordat je de ander niet kent en ziet is het vaak makkelijker je te uiten en over jezelf te vertellen.

Als meerdere penvrienden zich aanmelden dan kunnen we ontmoetings- en informatie bijeenkomsten organiseren zodat je je penvriend en andere jongeren met vergelijkbare ervaringen kan ontmoeten. De nadruk zal liggen op het samen ondernemen van leuke activiteiten. De bijeenkomsten zijn vrijblijvend en afhankelijk van het aantal deelnemers en penvrienden. Ook kunnen we met elkaar naar de jongerendag van Humanitas.

Vraag en antwoord

Stel je vraag aan de redactie en ontvang snel antwoord.

Volg ons ook op:

Jouw Troost voor Tranen profiel

Login met je e-mailadres en wachtwoord.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nog geen account? Klik hier!

Sluiten